Waarom een uitgebreide check?

Identiteitsfraude komt steeds vaker voor. In 2012 hadden ruim 600.000 mensen hiermee te maken. Fraude met inkomensgegevens is ook relatief gemakkelijk. Via internet is alles te koop: van valse werkgeversverklaringen tot nagemaakte loonstroken. De opgegeven informatie wordt gecontroleerd op echtheid en vergeleken met verschillende registers. Bij twijfel wordt nader onderzoek uitgevoerd.

Het doel hiervan is duidelijk: de huurder wil de woning voor oneigenlijke doeleinden gebruiken, zoals onderverhuur, hennepteelt of prostitutie.

Fraude en oplichting wilt u natuurlijk voorkomen. Met Acceptatie van Stevens Vastgoed behoedt u zich hiervoor. Stevens Vastgoed zorgt voor een SmartCheck, HuurdersCheck en een Huurovereenkomst(contractuele en wettelijke eisen die aan een huurovereenkomst worden gesteld)

Het totaal pakket bestaat uit de smartcheck( uitsluitsel over de echtheid van het identiteitsbewijs en een creditscore van de persoon in kwestie).

De huurderscheck(Dit is een uitgebreide screening van de identiteits- en inkomensgegevens van de huurder(s). Specialisatie in het beoordelen van antecedenten. Dit alles met maar één doel: (een) goede huurder(s) in uw woning!) en de huurovereenkomst. Uiteraard innen wij voor u de eerste maand huur en borg waardoor u zorgeloos de sleuteloverdracht kan doen.

Wist u dat meer dan één op de zes Nederlandse huishoudens een risico loopt op problematische schulden, deze schulden al heeft, of zelfs in een schuldhulpverleningstraject zit? En wist u dat huurders in deze groep zijn oververtegenwoordigd? (Bron: Panteia, 2013).

Eindelijk is er dan een verzekering die u als verhuurder beschermt tegen slapeloze nachten: de huurverzekering! Uniek in Nederland en alleen bij Stevens Vastgoed binnenkort af te sluiten.

  • premie: 4% van de verzekerde maandelijks huursom;
  • uitgebreide dekking: tot 24 maanden huurachterstand;
  • ook voor bestaande klanten.

Een greep uit ons aanbod

Bassinggracht 164
Bekijk Details
Huur : € 675 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 70 m²
Perceel oppervlak : -

Bekijk Details
Roompotstraat 3
Bekijk Details
Huur : € 850 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 295 m²
Perceel oppervlak : -

Bekijk Details
Bloemstraat 56
Bekijk Details
Vraagprijs : € 107.000 K.K
Bewoonbaar oppervlak : 82 m²
Perceel oppervlak : 88 m²

Bekijk Details
Koningstraat 83 (2)
Bekijk Details
Huur : € 500 / maand
Bewoonbaar oppervlak : -
Perceel oppervlak : -

Bekijk Details
Spoorgracht 33
Bekijk Details
Huur : € 625 / maand
Bewoonbaar oppervlak : 40 m²
Perceel oppervlak : -

Bekijk Details
Sternstraat 32
Bekijk Details
Vraagprijs : Contacteer ons
Bewoonbaar oppervlak : 82 m²
Perceel oppervlak : 158 m²

Bekijk Details

Zoek een woning

Budget :

0 woningen gevonden

Onze Keurmerken en Partners nw


 

collectief-besparen
logo-parius-huurwoningen
Funda